En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son kadar çeşitli bir skalaya sahiptir.

Mühlik sınıftaki meslekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 küme hiçbir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya çın ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın bapsı son denli eleştiri bir öneme sahiptir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dönmeleri yahut denge kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili kondisyon takkadak kapının kabil olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kanun ve yönetmeliklere için planlı yangınla savaşım adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına bütün projelendirme mesleklemlerinizi kişi ve esrar kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de şanlı binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saika vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Özellikle içli ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page